CARBON AIR2 - PÁNSKE ZÁVODNÉ PLAVKY ARENA POWERSKIN ČIERNE

CARBON AIR2 - PÁNSKE ZÁVODNÉ PLAVKY ARENA POWERSKIN ČIERNE

239,00 €
S DPH
S DPH
POWERSKIN CARBON AIR2
Pánska veľkosť
Množstvo
Na sklade

Ak ste nenašli Vašu veľkosť alebo produkt nie je dostupný, napíšte nám na obchod@ready2swim.sk.

Lepšie. Ľahšie. Rýchlejšie.
 
Spevnenie svalov nikdy nebolo tak príjemné ako s novou generáciou karbónových závodných plaviek arena powerskin Carbon Air2 navrhnutých pre dokonalejšie pocit ľahkosti, komfortu a voľnosti pohybu.
 
Carbon Air2 využívajú rovnakú technológiu ako predchodca Carbon Air. Horizontálne karbónové vlákna zaisťujú inteligentný kompresiu svalov, ,, zamknutí'' vlákien v kritických miestach, kde dochádza k prepätiu a zlepšujú stabilitu stredu tela.
 
Vnútorná podšívka Carbon Air2 sa skladá z 3 oddelených častí tak, aby poskytovala tú najlepšiu voľnosť pohybu. U dámskych plaviek to znamená menšie stlačení hrudníka, tak aby nebolo obmedzené dýchanie. U pánskych jammer je menší tlak na svaly okolo bedier.
 
Novinkou pri Carbon Air2 je absencia klasických postranných lepených švov. To znamená väčšiu voľnosť pohybu, pružnosť a komfort v jednom. Iba jeden šev na zadnej strane dodáva pocit ,, druhej kože ". Plavky sa viac prispôsobí telu a tiež sa lepšie obliekajú. Ďalšou výhodou iba jedného švu je menšia absorpcie vody a tým aj lepšie hydrodynamický efekt.
 
- z jedného kusu materiálu
 
- iba jeden lepený šev na zadnej strane
 
- horizontálne karbónové vlákna
 
- ultraľahký materiál
 
- neabsorbujú vodu
 
- dodávajú pocit ,, druhej kůže''
 
- dobre sa obliekajú
 
Pre koho sú vhodné?
 
Powerskin Carbon Air2 sú vhodné predovšetkým pre středotraťaře a vytrvalcov (tzn. Vzdialenosti 200,400,800,1500 metrov).
 
materiál
 
65% polyamid, 34% elastan, 1% CARBON FIBRE
P001130_553
2 položky