Sú arena plavky iba pre profi športovcov?
Sú arena plavky iba pre profi športovcov?
   21/02/2022     Značka arena
Sú arena plavky iba pre profi športovcov?

Poďme si spoločne oddýchnuť od článkov, kde sa snažíme priblížiť plávanie ako šport pre každého a v každom veku…  Poďme sa pozrieť na naše krajšie polovičky. Nemusíme si nahovárať, že nájsť ženu, ktorá je so sebou úplne spokojná, nie je jednoduchá úloha. Žena sa chce páčiť v prvom rade sebe a my chlapi môžeme v kútiku duše len dúfať, že sa chce páčiť tak trochu aj nám. :)

Vráťme sa predsa len na chvíľu k predošlým článkom, kde sme tvrdili, že jedným z veľkých problémov je nespokojnosť nás samých s tým, ako vyzeráme. My síce môžeme vravieť, že nám je úplne jedno, čo si kto o nás myslí, ale…veď sa poznáme.

Ak sa dnes pozrieme na situáciu s plavkami, tak v rôznych obchodoch nájdeme plavky rôzneho strihu, farieb a kvality. My si ich dovolíme bez okolkov nazvať plavky na “3 použitia”. S týmito plavkami sa môžete tak maximálne poprechádzať po pláži niekde pri mori, pretože…POZOR…vstup do vody je zakázaný. Hrozí totiž, že sa rozpadnú už tam, v lepšom prípade sa iba roztiahnu.

Bodylift plavky od arena vám však môžu pomôcť vo vašej neistote. Dokážu spevniť tam, kde treba, upravia vašu postavu a vy sa môžete prechádzať popri bazéne ako kráľovná. Nehovoriac o tom, že s nimi bez problémov môžete skočiť do vody a plávať aj niekoľko sezón. Omrzieť vás pri nich môže snaď len farba a strih. Tu však arena ponúka veľký výber. Čierna je síce stávka na istotu, ale osobne si myslíme, že treba ísť do farebných kombinácií. Tie dodávajú energiu, sviežosť a veselosť.

Nuž, milé dámy, poďme do toho. Je lepšie raz vidieť a cítiť ich na sebe, ako o tom stokrát počuť a čítať.

Komentáre

Prihláste alebo sa registrujte, aby ste mohli pridať komentár