Prečo arena?
Prečo arena?
   01/10/2021     Značka arena
Prečo arena?

Prečo práve značka arena? Už niekoľko rokov sa pohybujeme v prostredí plávania, či už je to plávanie športové, hobby plávanie pre deti alebo hobby plávanie pre dospelých. Veľa plavcov sa stretlo s problémom zle tesniacich okuliarov alebo plaviek, ktoré po určitej dobe stratia svoj tvar a nechcú tieto problémy neustále riešiť. Nie je nič príjemné, keď počas tréningu alebo pretekov musíte neustále bojovať s nepohodlím nasadených okuliarov a nemať možnosť plnohodnotne sa sústrediť na plávanie.

 

 

 

Skúsili sme rôzne značky, lacné, drahé, konkurenčné, ale po určitej dobe sme zostali verní už len arene. A dôvod? Jednoduchý. Značka arena si za 50 rokov fungovania získala množstvo priaznivcov, či už z radov profesionálnych alebo hobby plavcov. Dôkazom je napr. fakt, že na vrcholových súťažiach ako napr. olympijské hry používa produkty arena veľké množstvo svetových top plavcov ako Florent ManaudouBruno FratusKatinka HosszúSarah Sjöström alebo Adam Peaty.

 

 

 

A možno málokto z vás tuší, že história značky arena sa začala písať práve na olympijských hrách 1972 v Mníchove, keď Horst Dassler, syn zakladateľa značky adidas s úžasom sledoval Marka Spitza ako prepisuje dejiny olympiády a získava svojich 7 zlatých medailí, všetky v nových svetových rekordoch. A práve vtedy si Dassler uvedomil, aké dôležité je pre plavca mať kvalitné plavky a pomôcky a túto vysokú úroveň kvality si arena udržala až dodnes.

 

 

 

My sme sa práve preto, a aj vďaka vlastným skúsenostiam, rozhodli priniesť túto značku medzi ľudí a ukázať im, že sa nemýlime. Arena pre nás už nie je len značka plaveckých vecí, stal sa z nej náš “lovemark”. Jednoducho ju milujeme...

 

 

Komentáre

Prihláste alebo sa registrujte, aby ste mohli pridať komentár